Kisah ckgu prmpuan kna pkse

Anak-anak mempunyai lebih banyak masa dengan saya berbanding Has, malah saya yang menguruskan makan minumnya, kalau malas masak saya beli nasi bungkus. Apakah saya ini kurang baik punca dia buat maksiat?Itulah cara hidup kami semuanya berjalan lancar dan saya bukan jenis demand makan minum mesti siap atas meja, pakaian mesti digosok, rumah mesti bersih.‘‘Malah saya lebih banyak menguruskan kebersihan rumah dan pakaian daripada dia kerana kerjanya tak menentu. Makan minum, tempat tinggal saya sediakan apa yang tak cukup? Biasanya dia tidur awal dan saya tak suka kejut dia sedang tidur. ‘‘‘Malam tu kami tidur lewat, dia masih minta ampun tapi saya kata, minta ampun pada Allah semoga Dia ampunkan.Perbuatannya membuatkan mulut saya dengan keras bertanya, kau berzina ke? Mungkin juga saya ni terlalu baik macam dia katakan.

Sayalah yang ambil dan hantar anak ke rumah pengasuh.Ia datang dari lubuk hati yang sukar ditafsirkan nilainya.‘‘Bagaimanapun saya tak boleh cakap habis, mungkin satu hari nanti Allah mengubah hati saya, lagi pun umur saya belum 40 tahun, dia enam tahun muda daripada saya, mungkin bila keadaan kembali tenang kami boleh membentuk jalan sendiri. Tapi sekarang dia tak mahu diceraikan.‘‘Kata Has kalau saya kahwin lagi dia sanggup pinangkan sebagai menebus dosa nya.Dia sanggup buat apa sahaja demi cintanya pada saya.Kalau keluar bekerja salam jadi kebiasaan, malah siap cium pipi, pendeknya kami memang loving couple. Patutnya dia bersyukur, saya bukan kaki ronda, lepak warung, kelab, dan sebagainya. Bagi saya tiada ampun untuknya sejak peristiwa tujuh bulan lalu itu hinggalah kini.Bahkan dalam setahun pasti dua tiga kali saya bawa mereka makan angin cuti-cuti Malaysia. Malah ia jadi sejarah hidup dalam hidup saya.‘‘Dua hari selepas peristiwa itu, saya soal dia lagi dah berapa lama perkara ini berlaku. Jahanam punya perempuan, sanggup dia menduakan saya yang jujur ini.

kisah ckgu prmpuan kna pkse-11kisah ckgu prmpuan kna pkse-80kisah ckgu prmpuan kna pkse-27

Join our conversation (81 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Kisah ckgu prmpuan kna pkse.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *