Melayu nangis kne jolok batang negro porn dating is dead blog

Melayu nangis kne jolok batang negro porn

aku suke bercakap nakal dgn die,, dn die slalu tersenyum2 xpi x balas2 percubaan aku,,,bnyk kali aku menyentuh tubuhnye seolah2 x sengaja dn die slalu tepis tgn aku.sekali die memakai jeans ketat,, dn aku xtahan lalu pegang punggungnye mse die gi ke belakang opis.tampar kt muka trus..die marah2 dn pastu bg nasihat kat aku spye jgn wat cmtu.. Kesokan harinye aku bagi semua staff keje separuh hari,,lpas rehat balik..Cuma Klik Pada Tajuk : Anda Akan Di Bawa Ke Link SH. Cuma Klik Pada Tajuk : Anda Akan Di Bawa Ke Link SH. aku park kereta blakang opis lalu diam2 memasuki opis secara senyap dr pintu belakang.tanggal kesemua pakaian aku lalu memakai topeng muka hitam..plahan2 aku menaiki tangga dgn tali dn blacktape saiz besar,, hatiku berdebar2..Naik je aku nmpak nazerah tgh duduk seorang diri kt meja kerjanye,, memakai headset dn mndengar lagu..die cube meronta2 dn jauhkn dirinye dr aku, tapi aku peluk naz gn erat dn ramas punggung dn teteknye.. die pon pelahan2 mmbuka,, tp buka pon cm takot sgt,, x bukak luas,,,.. nazerah mengeleng2 kepalanye dn cuba rayu kt aku utk berhenti..,trus memotong bahagian tepi pantiesnye lalu tanggal trus..’’amboi,, bnyk nye bulu nie,, x suke shave kew?? aku nk die tahu yg aku sdg mmberikan kenikmatan itu kat die.takot gak klu die report kang susah..amik handset aku lalu mengambil gmbar bogelnye bnyk2..pastu rakam permainan aku dgn die...‘’sedap benar badanmu syg’’ aku bisik kt telinga naz dn terus meramas.. Nk gaduh lg ke,, cube laa,, tikam perut kau berkali2,, jgn ingat aku xkn buat,, dh bnyk orang aku tikam’’kata aku kat nazerah.. aku pegang kakinye dn bukak seluas2nye,, ‘’hah,, cmni la aku nak’’ sebut aku lalu memerhatikn bentuk burit tembam die tu dibawah panties biru mudanye.mennggalkn panties tu,, aku meraba2 kawasan buritnye itu.. ’’ tnye aku dn nazerah mengeleng2 kepalanye menandakn yg die x pernah.. ’’ tnye aku kat nazerah smbil mengusap rmbut burit die tu..mengambil gunting berhampiran dn wat trimming.. Ianya sentiasa diiringi dengan dengusan nikmat dari mulutnya yg diikat tu. aku bukak luas kakinye hingga terpampanglah buritnya dengan keadaan lubang yang kelihatan amat sempit.

Nazerah pastu btau yg die mmg cintekn aku tp x suke ape yg aku buat...btau yg aku nk kawen die,, tp mintak die rahsiakn hubungan kiter tuu.hari tu,, kerap kali aku dpt maen dgn die... die dh kawen jd terpkse guna taktik laen,, kaz nie kecik saiznye, comel, dn punggung pun cun jugak..matanye nmpak cm gian nak maen bile2 mase je dn suara pulak lemah lembut..

Aku sangat suka kt nazerah sbb cara die brcakap tu comel benar.die tu bulat dn besar, mmberikan nye wajah yg cukup cantik dipandang.teringin sgt nk menikmati die nie.sgt buat bnde2 lucah kt die.aku aturkn rancangan aku.sabtu biasanye opis beroperasi smpai separuh hari dgn bberapa staff je..

sabtu tu aku bg tugas mnyiapkn laporan bulanan kat nazerah.tgh hari semua staff balik kecuali nazerah.. Aku berikan kunci opis kat die lalu btau yg aku nk balik..pesan kt die utk mengunci opis mse die balik nnti..

drp 9 orang nie, aku paling suke kat staff bernama nazerah berumur 24, kazniza 28 dan wan, 25....

diorang nie mmg cun dn cantik giler,..ketiga2 wanita nie bertudung dn agak alim jugak.. aku suke sgt bergurau dgn mrk krn suke tgk depa tersenyum manis..

melayu nangis kne jolok batang negro porn-72melayu nangis kne jolok batang negro porn-42melayu nangis kne jolok batang negro porn-1

Join our conversation (74 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Melayu nangis kne jolok batang negro porn.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *